rukavice frankolin strong

KOŽNE RUKAVICE

Zaštitne rukavice se proizvode od kože kao prirodnog materijala. Pri radu koža obezbeđuje maksimalni osećaj uz istovremeno pružanje zaštite. Prema debljini i obradi kože rukavice imaju različita svojstva u pogledu otpornosti na abraziju, probijanje, prosecanje, vlagu kao i temperaturu.
rukavice slojevite

SLOJEVITE RUKAVICE

Slojevite zaštitne rukavice, izrađene od platna, lateksa, poliuretana, pamuka i najlona, namjenjene za primjenu u građevinarstvu, stovarištima građevinskog materijala, staklarskim radnjama i dr.
rukavice slojevite

NITRILNE RUKAVICE

Pamučne sa elastičnom manžetnom, polumočene u nitril. Za građevinske materijale, čelične table, metal, teške kablove. Otporne na ulja i masti. Kat.I Rukavice se koriste u industriji, gradjevinarstvu pogodne su za rad sa građevinskim materijalima, čelične table, metal, teške kablove. Otporne na ulja i masti. Kat.I
rukavice andell hemijske

ANSELL HEMIJSKE RUKAVICE

Ansell je jedan od najrenomiranijih svjetskih proizvođača radnih rukavica. Radne rukavice vrlo visoke kvalitete za različite namjene.
rukavice termoizolacione

TERMOIZOLACIONE RUKAVICE

Zaštita od vrućeg kontakta sa metalom do 350 C i kratkog kontakta do 500 C, dobra pokretljivost ruku, univerzalne veličine (5 prstiju), Za rad u alatnoj industriji, topionicama, gumarskoj i pekarskoj industriji. Po specijalnom zahtevu mogu trpeti višu temperaturu.
rukavice mesarske

MESARSKE RUKAVICE

Rukavice sa visoko otpornim čeličinim prstenovima, zaštita zgloba, podesiva traka, maksimalna zaštita od sečenja
rukavice pvc lateks

ZAŠTITNE RUKAVICE OD PVC I LATEKSA

Močene cele u PVC, latex, nitril, dužine od 23 do 60 cm. Otporne na kiseline i baze koriste se u industriji pogodene za rad sa hemikalijama i kiselinama. Pogodne su za rad sa naftom i naftnim derivatima.
rukavice tekstilne

TEKSTILNE RUKAVICE

Najlon/pamuk. Pogodne za zimu i nošenje ispod PVC i nitrilnih rukavica Rukavice se koriste u industriji pogodne su u zimskim uslovima za nošenje ispod PVC rukavica Veličina:8, 10
rukavice otporne na presecanje

RUKAVICE OTPORNE NA PROSECANJA

Odlična zaštita od prosecanja, kidanja, abrazije i vrućih predmeta.
rukavice ansell industrijske

ANSELL INDUSTRIJSKE RUKAVICE

Ansell je jedan od najrenomiranijih svjetskih proizvođača radnih rukavica. Radne rukavice vrlo visoke kvalitete za različite namjene.
rukavice kombinovane

KOMBINOVANE RUKAVICE

Kombinovane rukavice se po svojoj prirodi proizvode uglavnom sa kožnom dlanom i kožnom sigurnosnom manžetnom. Visoka ekonomičnost ovih zaštitnih rukavica se ogleda u izradi nadlanice od različitih vrsta materijala koji pružaju adekvatnu zaštitu.
rukavice elektroizolacione

ELEKTROIZOLACIONE RUKAVICE

Rukavica specijalno dizajnirana da štiti od visokog napona.